Termeni returnări

Produsele achiziționate de pe site-ul www.ecaterinadumitrascu.ro se pot returna conform O.G. 130/2000 și modificărilor acesteia, în maxim 14 zile calendarstice de la achiziție.

Clientul are dreptul de a notifica în scris comerciantul că renunță la achiziție, fără penalități și fără prezentarea unui motiv, în termen de 24 de ore de la primirea produsului.

Cheltuielile aferente returnării produselor vor fi suportate de către client, iar procesul se va efectua prin intermediul aceluiași serviciu de curierat cu care s-a efectuat expedierea. Nu se acceptă colete ramburs sau al căror transport nu a fost asigurat de către expeditor. Returul se face la adresa: FAN COURIER, BD. ION MIHALACHE NR 121 SECTOR 1 , BUCURESTI, Cod Postal:011178. Telefon: 0722 124 254 

Orice deteriorare sau pierdere a produsului în urma transportului de schimb sau returnare către Donnacate Silhouette Studio S.R.L. va fi suportată de client.

Donnacate Silhouette Studio S.R.L. se angajează să înapoieze contravaloarea comenzii returnate în cel mult 10 zile de la anunțarea intenției de returnare. Suma nu include cheltuielile de transport.

Pentru a beneficia de aceste condiții, returul trebuie anunțat cu maxim 24 de ore de la primirea ințială a coletului.

Donnacate Silhouette Studio S.R.L. nu acceptă produse returnate al căror sigiliu a fost îndepărtat, care prezintă deteriorări fizice, semne de purtare, care au etichetă lipsă sau nu au ambalajele originale.

Pentru produsele achiziționate direct din magazinul fizic, termenul de returnare este de 24 de ore.