Termeni și condiții

Vă urăm bun venit pe site-ul www.ecaterinadumitrascu.ro!

Înainte de a utiliza sau beneficia de serviciile și produsele, informațiile sau materialele oferite prin intermediul acestui site, vă rugăm să citiți cu atenție acest document.

EcaterinaDumitrascu.ro vă oferă acces la site-ul www.ecaterinadumitrascu.ro cu condiția acceptării acestor termeni și condiții.

1. Înregistrarea pe site


Pentru a deveni utilizator înregistrat pe www.ecaterinadumitrascu.ro, trebuie să ne oferiți următoarele informații: nume, prenume, adresă de email validă, adresa din buletin, adresa de livrare, numărul de telefon la care puteți fi contactat.

Orice modificare ulterioară a acestor informații trebuie comunicată de dumneavoastră printr-un email la adresa contact@ecaterinadumitrascu.ro.

Utilizând serviciile oferite prin intermediul acestui site, sunteți de acord ca informațiile oferite să fie valide, corecte, actuale și complete.

Dacă această obligație nu este respectată de către dumneavoastră, vă putem bloca accesul la utilizarea site-ului, pe perioadă (ne)determinată, fără nicio notificare prealabilă. Datele dumneavoastră vor rămâne confidențiale și nu vor fi preluate de terțe părți pentru a fi utilizate abuziv în alte scopuri.

2. Procesul de comandă


Pentru a achiziționa produse pe de site-ul www.ecaterinadumitrascu.ro, trebuie să completați informațiile solicitate de formularul de înregistrare. Completarea acestui formular va facilita comanda și plata acesteia. Pentru livrarea rapidă și eficientă a comenzii dumneavoastră, este foarte important ca adresa de livrare și facturare să fie corecte.

3. Procesul de plată


Plata se realizează în sistem ramburs în momentul livrării produselor.

4. Prețuri și taxe


Prețurile sunt stabilite în momentul afișării produselor pe site. Prețurile sunt exprimate în lei și includ TVA.

În urma reducerilor, promoțiilor sau fluxului schimbului valutar, prețul afișat se poate modifica.

5. Contract


Contractul dintre www.ecaterinadumitrascu.ro și cumpărător cade sub incidența legii române și se interpretează conform reglementărilor în vigoare. Orice neînțelegeri se vor rezolva pe cale amiabilă. Dacă această alternativă nu funcționează, ele vor fi supuse Curții de Arbitraj Comercial Internațional aparținând de Camera de Comerț și Industrie din România, în conformitate cu reglementarea acesteia.

6. Copyright


Elementele vizuale, structura și conținutul de pe site-ul www.ecaterinadumitrascu.ro, sunt proprietatea exclusivă a Donnacate Silhouette Studio S.R.L. Orice încercare de copiere, reproducere, republicare, transferare, afișare, distribuire, comercializare sau modificare a materialelor găsite pe site-ul nostru este interzisă fără acordul scris al reprezentantului ecaterinadumitrascu.ro.

7. Reclamații


Pentru orice tip de reclamații vă stăm la dispoziție la adresa de email contact@ecaterinadumitrascu.ro.