Pentru a te bucura din plin de experiența www.ecaterinadumitrascu.ro, este nevoie să îți creezi un cont de utilizator.


Donnacate Silhouette Studio S.R.L. garantează securitatea și confidențialitatea datelor pe care ni le transmiți online. Datele personale sunt folosite exclusiv pentru confirmare, facturarea și livrarea comenzii.


Putem alege să folosim datele furnizate de clienți pentru a trimite informații promoționale despre noutățile sau ofertele speciale de pe www.ecaterinadumitrascu.ro.


Datele furnizate nu vor fi făcute publice și nu vor fi transmise unor terțe părți, în scopuri de marketing, fără aprobarea dumneavoastră.


Datele personale pot fi transmise autorităților de drept în vederea verificării tranzacțiilor comerciale sau a altor verificări în baza legii, dacă acest lucru este solicitat coform normelor legale în vigoare.


Clienții magazinului online www.ecaterinadumitrascu.ro pot solicita sistarea transmiterii informațiilor și ștergerea datelor personale din baza de date cu un email la adresa contact@ecaterinadumitrascu.ro.


Pentru siguranța datelor dumneavoastră, vă recomandăm să fiți atenți cu siguranța parolei și a numelui de utilizator alese în cadrul site-ului www.ecaterinadumitrascu.ro.


Prin acceptarea acestei politici de confidențialitate, se consideră implicită și acceptarea integrală a responsabilității pentru toate activitățile pe care le veți realiza prin intermediul contului creat pe www.ecaterinadumitrascu.ro.  


Dacă securitatea contului dumneavoastră ese compromisă, vă rugăm să informați imediat administratorul site-ului www.ecaterinadumitrascu.ro. Proprietarul site-ului nu este responsabil pentru daunele provocate de utilizarea neautorizată a contului creat pe www.ecaterinadumitrascu.ro.


Donnacate Silhouette Studio S.R.L. se angajează că va respecta drepturile definite de legea Nr. 677/2001 privind protecția datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, a legii Nr. 365/2002 privind comerțul electronic, și a Ordonanței nr. 130/2000 privind protecția consumatorilor la încheierea și executarea contractelor la distanță cu modificări ulterioare.


Donnacate Silhouette Studio S.R.L. nu este responsabilă pentru defecțiunile care pot periclita securitatea serverului pe care este găzduită baza de date care conține aceste date cu caracter personal.